Pengambilan Pelajar Baru

Permohonan kemasukan KKTM, MJII & IKM untuk sesi Julai 2019 dibuka 04 Mac 2019 hingga 22 April 2019. Klik http://www.tvet mara.edu.my untuk daftar serta maklumat lanjut.

Makluman Ganguan Talian Faks

Talian faks KKTM Kemaman (09-8588099) sedang mengalami masalah teknikal, sebarang penghantaran dokumen boleh diemailkan kepada This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dasar Keselamatan

Sumbangan dan penyebaran maklumat yang dilarang dan bahan-bahan negatif yang bertentangan dengan dasar-dasar negara adalah dilarang.

Menyebar maklumat berbau politik, hasutan atau perkauman atau apa-apa yang menjejaskan reputasi jabatan adalah dilarang.

Pengunjung hendaklah memastikan fail yang dihantar melalui kepilan (attachment) bebas dari virus.

Pengunjung adalah bertanggungjawab sepenuhnya ke atas maklumat yang dikunci masuk.

Semua maklumat yang hendak dimuatkan ke dalam laman portal MARA mestilah mendapat kelulusan Pengarah Bahagian Ehwal Korporat / Pengarah Bahagian Teknologi Maklumat.

Laman web agensi atau syarikat yang memerlukan pautan ke laman portal MARA atau sebaliknya mestilah mendapat kebenaran Pengarah Bahagian Ehwal Korporat / Pengarah Bahagian Teknologi Maklumat.

Pencerobohan atau percubaan untuk menggodam laman portal MARA adalah dilarang.

Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.

JSN Epic Template designed by JoomlaShine.com